CIF TECH - Sigur, Simplu, Eficient !
   
Sigur, Simplu, Eficient !
Inregistrare Domenii Internet Gazduire CIF Tech Servere Virtuale Private CIF Tech Servicii CIF Tech
  Gazduire Web - FiveSites 5USD
Spatiu disk 1GB SSD RAID1
PHP 5, MySQL 5, Trafic 10GB
CIF Tech
 

Inregistrare Domenii si Certificate SSL
Inregistram pe numele clientului domenii .ro si internationale,
CIF TECH va ofera certificate SSL generate de autoritati certificate si recunoscute in domeniu. Certificatele SSL sunt folosite de multe aplicatii web in dorinta de a proteja transferul de date intre aplicatie si vizitatori. De exemplu: magazinele online, portaluri web.

Gazduire Web
Pachetele de gazduire shared sunt oferite pentru toate gamele de client , persoane fizice sau juridice care nu au nevoie de multe resurse si depind de un buget limitat. Gratuit toate pachetele includ acces la control panel (LxAdmin), backup zilnic/saptamanal/lunar pe servere dedicate.

Servere Virtuale Private (VPS)
Serverele virtuale private ofera puterea si libertatea unui mediu similar celui asigurat de serverele dedicate la un pret mult mai mic.
Fiecare VPS poate fi rebootat independent (access din control panel), acces la root prin SSH, full shell, adrese IP, memorie si procese proprii, precum si aplicatii si configurari personalizate. De aceea, solutia VPS este preferata de cei mai multi care ar dori independenta unui server semi dedicat.

Servere Dedicate (DS)
Pentru persoanele si companiile care doresc serverul propriu si au nevoie de spatiu/trafic mai mult, aceasta solutie este perfecta. Optional oferim control-panel si solutie de backup pe serverele noastre, oferind o flexibilitate sporita. Serverele sunt administrate de specialistii nostri, de aici rezultand o economie sporita cu intretinerea lor.

Servicii de Promovare Internet
Vom promova site-ul d-voastra in sistemul nostru CIF Tech AdServer, avand o comunitate de peste 60 situri web.

Activarea serviciului se face in cateva ore de la confirmarea platii.
Sistemul de operare folosit pe toate serverele noastre este Centos 5. VPS/DS-urile ruleaza pe servere dotate cu procesoare Intel Quad Core Xeon X3210 cu 8 MB L2 cache, memorie 16GB ECC, hard disk-uri 500GB RAID 1.

 
 
 
   LIVE SUPPORT CIF Tech
 
CIF Tech   +402.88.50.64
CIF Tech
CIF Tech
CIF Tech
 
   ULTIMILE STIRI CIF Tech
 
 
iulie 27, 2015
Serverele Virtual Private din oferta noastra au stocare rapida SSD.
februarie 18, 2015
CIF Tech ofera pentru serverele dedicate EU optiune de instalare Windows Server 2012 R2 Standard
februarie 11, 2014

Pentru 2014, am actualizat planurile de gazduire pentru Servere Virtuale Private, vor include dublu memorie RAM, in acelasi pret.

CIF Tech
CIF Tech
  CIF Tech   CIF Tech   CIF Tech   CIF Tech   CIF Tech  
CIF Tech Servers
 
   
Domenii | Gazduire | Servere | Servere Dedicate | Servere Virtuale Private | Servicii | Termeni si conditii | Confidentialite | Intrebari Frecvente | Contact
Toate drepturile rezervate © 2003-2014 CIF Tech