CIF TECH - Sigur, Simplu, Eficient !
   
Sigur, Simplu, Eficient !
Inregistrare Domenii Internet Gazduire CIF Tech Servere Virtuale Private CIF Tech Servicii CIF Tech
  Starter 256GB VPS 25USD
Spatiu disk 30GB SSD RAID1
Memorie 512MB, Trafic 256GB
CIF Tech
 

Politica de Confidentialiate

CIF TECH respecta confidentialitatea fiecarui vizitator, fiind constienti de importanta acestui lucru. Informatia prezentata mai jos este conceputa pentru a ajuta vizitatorii si clientii nostri in a intelege ce informatie colectam de pe siturile operate de CIF TECH si modul in care aceasta este folosita.

CIF TECH este singurul detinator al oricarei informatii colectate pe siturile administrate de noi. Nu vindem, nu impartim si nu inchiriem aceasta informatie altora altfel decat este mentionat in aceasta declaratie.

A. Informatie Identificare-Persoane

CIF TECH primeste date specifice despre vizitatorii sitului doar atunci cand informatia este furnizata voluntar, cand vizitatorii solicita informatii de la noi, cumpara sau se aboneaza la serviciile noastre, deschid un tichet de suport sau ne trimit email.
Cand furnizezi informatie ce poate duce la indentificarea persoanei printr-unul dintre siturile noastre, aceasta va fi folosita pentru a satisface cererea ta specifica. In majoritatea cazurilor, iti este data posibilitatea de a selecta daca esti de acord sau nu ca serviciul CIF TECH sa foloseasca informatia in scopuri aditionale. Poti solicita ca serviciul CIF TECH sa nu foloseasca informatia ta. Totusi, CIF TECH isi rezerva dreptul, dupa cum dispune, de a trimite buletine informative sau alte informatii importante privind serviciile CIF TECH. Lipsa oricaror instructiuni din partea ta permite serviciului CIF TECH sa foloseasca informatiile tale pentru a te informa despre servicii aditionale si produse oferite de catre CIF TECH, agenti autorizati ai CIF TECH, precum si despre bunuri si servicii ale altor companii si situri cu care CIF TECH are relatii de parteneriat si care ar putea prezenta interes pentru tine.

Oricum, CIF TECH nu va face cunoscute informatiile ce te identifica ca persoana decat daca (i) autorizezi acest lucru, (ii) legea o cere sau (iii) in cazul unui rau fizic iminent asupra vizitatorilor, clientilor CIF TECH precum si a altora.

Pe siturile unde oferi voluntar orice informatii, date, raspunsuri, intrebari, comentarii, sugestii, idei sau altele asemanatoare, CIF TECH va trata acele portiuni de informatie ca fiind non-confindetiala si non-propietate si nu-si va asuma nici o obligatie in a proteja acea informatie de a nu o face cunoscuta, decat daca nu intra sub incidenta acestei declaratii de confidnetialitate.

B. Informatie Non Identificare-Persoane (Generica)

In general, CIF TECH colecteaza unele informatii generice automat. Informatia Generica nu dezvaluie identitatea unui vizitator. Include, de obicei, informatii privind adresa de Internet atribuita calculatorului tau, numarul si frecventa vizitatorilor precum si siturile CIF TECH vizitate.

CIF TECH colecteaza aceste informatii in scopul limitat de a determina necesitatile serviciilor adresate clientilor. Realizam acest lucru folosind anumite tehnologii, incluzand „cookies” (tehnologie ce poate fi folosita pentru a putea furniza vizitatorilor informatii special adresate acestora privind serviciile oferite).

CIF TECH nu combina informatia colectata in acest fel cu nici un fel de informatie ce poate duce la identificarea persoanelor. Poti seta browserul sa te anunte atunci cand primesti un cookie si sa-l respingi daca doresti.

C. Situl tau gazduit de noi, server, forumuri, alte situri

Informatia pe care o faci cunoscuta in public, incluzand orice forumuri de discutii, camere de chat sau situri este disponibila oricarei persoane care viziteaza acel spatiu public. CIF TECH nu poate proteja informatia pe care o faci cunoscuta in aceste locatii. Aditional, situl CIF TECH poate contine legaturi (links) catre alte situri ce nu au legatura cu CIF TECH. CIF TECH nu poate proteja informatia pe care o faci publica acestor situri si iti recomanda sa citesti Politicile de Confidentialitate ale respectivelor situri.

D. Exceptii si Limitari

Cu toate ca exista aceasta Declaratie de Confidentialitate, CIF TECH coopereaza in totalitate cu oficialitatile in orice investigatie ce are legatura cu orice continut (incluzand comunicatiile electronice private sau personale transmise catre CIF TECH) sau activitate ilegala a oricarui utilizator al Serviciilor, luand masuri rezonabile in a-si proteja drepturile de proprietate.

In scopurile limitate de a indeplini o astfel de cooperare si in concordanta cu legile aplicabile, CIF TECH poate fi solicitat sa dezvaluie informatii ce pot duce la identificarea persoanelor. Aditional, CIF TECH poate decide sa monitorizeze comunicatiile de orice tip (i) pentru a se supune legilor, reglementarilor sau cererilor guvernamentale; (ii) daca o astfel de dezvaluire este necesara sau adecvata pentru operarea CIF TECH; (iii) pentru a proteja drepturile de proprietate ale CIF TECH sau a altora.

 
 
 
   LIVE SUPPORT CIF Tech
 
CIF Tech   +402.88.50.64
CIF Tech
CIF Tech
CIF Tech
 
   ULTIMILE STIRI CIF Tech
 
 
iulie 27, 2015
Serverele Virtual Private din oferta noastra au stocare rapida SSD.
februarie 18, 2015
CIF Tech ofera pentru serverele dedicate EU optiune de instalare Windows Server 2012 R2 Standard
februarie 11, 2014

Pentru 2014, am actualizat planurile de gazduire pentru Servere Virtuale Private, vor include dublu memorie RAM, in acelasi pret.

CIF Tech
CIF Tech
  CIF Tech   CIF Tech   CIF Tech   CIF Tech   CIF Tech  
CIF Tech Servers
 
   
Domenii | Gazduire | Servere | Servere Dedicate | Servere Virtuale Private | Servicii | Termeni si conditii | Confidentialite | Intrebari Frecvente | Contact
Toate drepturile rezervate © 2003-2014 CIF Tech